Voorbeelden kleine keukens

Voorbeelden kleine keukens nodig? Inspiratie nodig voor een kleine keuken? Veel mensen hebben niet genoeg ruimte voor een hele grote keuken.

Direct inspiratie voor een kleine keuken in huis opdoen? Ontvang

Klik hier voor luxe keukenboeken >>>

Voorbeelden kleine keukens

Kleine keukens zijn er in allerlei vormen, stijlen en maten. Om u een beeld te geven van wat u allemaal kunt doen met een kleine ruimte voor uw keuken, hebben we hier voorbeelden van verschillende kleine keukens geplaatst.

Zowel qua stijl als vorm. Kleine keukens zijn altijd heel praktisch ingericht.

U heeft een kleine ruimte ter beschikking maar toch vindt u vaak in een kleine keuken alles wat u nodig hebt. Hier vindt u alle voorbeelden van kleine keukens.

De meeste kleine keukens zijn recht en de maatvoeringen staan erbij.

Zo kunt u inspiratie op doen om maximaal uw beschikbare ruimte te benutten. Benieuwd naar welke mogelijkheden u heeft? Bekijk dan onderstaand de voorbeelden kleine keukens en bruikbare informatie over de verschillende opstellingen. 

Kleine moderne keuken
kleine moderne keukenDeze moderne keuken bevat een koelkast, spoelbak, bakoven, keramische kookplaat, afzuigkap en voor een meerprijs ook een vaatwasser.

Een gekleurde keuken word steeds vaker gekocht. De keuken is ook nog eens leverbaar in 2 verschillende kleuren! De lengte van deze keuken is 330 cm en de hoogte is 237 cm.

 

Kleine tijdloze keuken 
kleine tijdloze-keukenDeze keuken is wit met groen. Een lichte keuken met een opvallende kleur er in begint steeds populairder te worden. De keuken is een rechte keuken en bevat een koelkast, spoelbak, oven, keramische kookplaat en een afzuigkap.

U kunt bij deze keuken wel uit 13 verschillende kleuren kiezen! De afmeting van de keuken is 290 cm.

 

Kleine rechte moderne keuken
kleine moderne-rechte-keukenOok bij deze keuken heeft u keuze uit 13 verschillende kleuren en het keukenblad is gemaakt van kunststof. De keuken bevat een koelkast, combi-oven en een keramische kookplaat.

De kleuren van de keuken zijn zeer modern, een gekleurde keuken is namelijk een beginnende trend. De lengte van de keuken is 330 cm.

 

Kleine moderne hoogglans keuken
hoogglans-keuken
De afmeting van deze keuken is 275 cm x 185 cm. Een zwart (kunststof)werkblad met witte hoogglans kasten, een van de meest voorkomende kleurencombinatie.

De keuken heeft een kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelbak en voor een meerprijs ook nog een eens vaatwasser. Ook is er ook nog eens ruimte voor een 2 hoge stoelen.

 

Moderne keukenKleine moderne hoekkeuken
De keuken is wit met een groenige kleur. In deze tijd is een witte keuken met een andere, opvallende, kleur zeer modern.

De keuken heeft een over, koelkast, vaatwasser en nog veel meer. Ook is er best veel opslag en werkruimte aanwezig in de keuken. Klein maar toch praktisch.

 

 

tijdloze hoogglans keukenKleine tijdloze hoogglans keuken
Deze keuken heeft een oven, magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

Alles wat een keuken nodig heeft. Een kleine, praktische en tijdloze keuken. Ook nog eens hoogglans! De witte hoogglans keukenkasten en het donkere keukenblad zorgen voor een strak geheel.

 


kleine rechte keukenKleine rechte keuken

In deze keuken kunt u uw dagelijkse spullen gemakkelijk in opbergen. Het is ideaal als niet te veel spullen heeft maar toch een makkelijk te gebruiken keuken wilt. De keuken heeft een afmeting van 270 cm.

 

 


kleine hoek keukenKleine hoek keuken

Een kleine hoek keuken die zeer modern uitstraalt. Dankzij de kleur is de keuken ook trendy, net iets anders dan een standaard witte hoogglans keukens.

Deze keuken is hoogglans en is 188 cm x 345 cm. Een keramische kookplaat heeft de keuken ook.

 

 

Bekijk meer voorbeelden van kleine keukens bij:

  1. Goedkoopste keukenzaak >>>
  2. Beste beoordeelde keukenzaak >>>
  3. Grootste keukenshowroom >>>


u vorm keukenKleine keuken U-vorm

Een kleine keuken kan prima in een rechte u-vorm worden geplaatst.
Ideaal voor als u de keuken wilt plaatsen in een kleine uitbouw in uw huis. Wanneer u echt weinig ruimte heeft is dit niet handig om te doen.

 

 


rechte keukenKleine rechte keuken langer dan 3 meter

Mooi strakke rechte keuken van 3 meter en 30 centimeter. Door de grote keukenfronten van 60 centimeter oogt deze keuken rustig. Niet veel accessoires, dat maakt de keuken ook ruimer.

 

 


hoekkeuken roodKleine hoekkeuken

Een kleine keuken kan ook in een hoek worden opgesteld. Zo wordt er iets meer werk ruimte gecreëerd.

Door de oven/magnetron combinatie en de afzuigkap te combineren, bespaard dat ruimte voor extra opbergruimte in de kleine keuken.

 

 

 

parallel-keukenKleine parallelkeuken
In een kleine rechte ruimte is een parallelkeuken ideaal. De opbouw van parallelkeukens zijn recht en overzichtelijk.

Door de rechte lijnen wordt de ruimte optimaal gebruikt. Zorg hierbij wel dat u voldoende beweegruimte behoud.

 

 

kleine eiland keukenKleine eiland keuken
Een kleine eilandkeuken kan voor een extra dimensie in de keuken zorgen. De keuken kan zo worden opgebouwd dat uw keuken een wordt met de rest van de kamer.

Koken in deze keuken wordt zo een genot. Door het kiezen van rustige kleuren kan uw keuken ervoor zorgen dat de ruimte hierdoor optisch groter wordt.

 

 

klassieke keukenKleine klassieke keuken
De klassieke keuken is een van de oudste keukenstijlen. Klassieke keukens hebben vaak mooie sierranden langs de keuken fronten en sierlijke handgrepen.

Een klassieke keuken zie je bijna nooit greeploos. De klassieke keuken geeft uw keuken ruimte en elegante uitstraling.

 

Bekijk meer voorbeelden van kleine keukens bij:

  1. Goedkoopste keukenzaak >>>
  2. Beste beoordeelde keukenzaak >>>
  3. Grootste keukenshowroom >>>

 

Wat zijn de mogelijkheden om verder te oriënteren?

Om echt te zien wat het beste bij u in de keukenruimte zou passen, dan is het aan te raden om gebruik te maken van de gratis 3D ontwerptool of ook om heel veel voorbeelden op internet te zoeken. Ook is het mogelijk om de ontwerpen, inclusief prijzen, gewoon in huis te ontvangen. Gratis.

U zou met het programma verschillende opstellingen kunnen uitproberen of u zou ook andere maatvoeringen voor de keukenkastjes kunnen proberen. De mogelijkheden zijn enorm! Begin met het ontwerpen en zie wat er allemaal mogelijk is.

Over het algemeen verkopen veel keukenzaken al kleine keukens. Maar wat is nou een goede en betrouwbare keukenzaak? Lees hier alle keukenzaak ervaringen of help anderen met een goede keuze maken en laat uw eigen ervaring achter.

Weten wat ze kosten? Benieuwd naar alle mogelijkheden of de nieuwste keukentrends? en meer inspiratie. Ontvang gratis keukenboeken >>. In deze boeken staan veel verscheidene voorbeelden van kleine keukens, keukenopstellingen, prijzen van de keukens en nog veel meer!